Services
originele en creatieve bruidsreportage/trouwfotografie door een prijswinnende, ervaren en kwalitatieve fotograaf.
trouwfotograaf,bruidsfotografie,bruidfotograaf,trouwreportage,bruidsreportage,goede fotograaf voor trouw,trouw fotograaf,fotograaf,trouwen,trouw,bruid,bruidegom,trouwfotograaf in limburg,beste trouwfotograaf in limburg,beste trouwfotograaf in Belgie,trouwfotograaf limburg,trouwfotograaf belgie,bruidsreportage limburg,bruidsreportage belgie,wedding photographer Belgium, pre wedding fotograaf, after wedding fotograaf, pre wedding fotoshoot, buitenland trouwfotograaf, huwelijlk fotograaf, kwalitatieve trouwfotograaf, jong, spontaan, enthousiast, fotograaf, bridal shoot
20273
page-template-default,page,page-id-20273,stockholm-core-2.3.2,vcwb,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-27501,elementor-page elementor-page-20273

Services

Waar we goed in zijn
Fotografie

Fotografie is mijn hobby, passie, bron van energie en inspiratie! Ik fotografeer mensen in verschillende omstandigheden, situaties en vormen. Zo bied ik trouwreportages, portretten, straatfotografie, fotojournalistiek reportages, etc.

Album design en afdruk

Niks is tegenwoordig nog zo mooier dan je foto’s echt te beleven op een kwaliteitsvolle digitaal afgedrukt fotoboek. Daarom werk ik samen met topleveranciers voor prachtige fotoboeken te leveren.

Retoucheren

Fotograferen met goede instellingen en compositie is een half afgewerkte foto, daarnaast moet een goede fotograaf ook goede vaardigheden hebben met fotobewerkingsprogramma’s. Dit allemaal zit met jaren in mijn bloed.

CNGZ ARTS

CNGZ ARTS is mijn handelsmerk. Naast fotografie ben ik ook actief als webontwikkelaar en als IT-consulent. Deze website heb ik gecreëerd om mijn toewijding voor mijn passie en hobby te delen. Je kan hier al mijn fotografiewerk bekijken.

Mijn passie voor fotografie geldt niet enkel voor huwelijken, maar het omvat ook portretten, fashion en straatbeelden.

Om meer te weten te komen over mijn achtergrond en ervaringen ga je naar de ‘about’-pagina. Om me te contacteren, klik je simpelweg op de ‘contact’-pagina.

Veel plezier op mijn website, bedankt voor je bezoek en always keep it creative !

Trouwreportage0

Mode- Fashion fotografie0

Familie foto's0