Zeynep & Alper
originele en creatieve bruidsreportage/trouwfotografie door een prijswinnende, ervaren en kwalitatieve fotograaf.
pre wedding, pre-wedding,pre wedding shoot,wedding shoot,wedding in venice,venice,trouwen in venetie,pre wedding in venice,venice weddings,venice shoot,bride in venice,bride,bride and groom, san marco venice wedding,wedding shoot in san marco,trouwreportage in venetie, trouwen in venetie
156
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-156,stockholm-core-2.3.2,vcwb,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-27501

Zeynep & Alper

Oh wat past deze koppel zo bij elkaar!

Alper een succesvolle prof voetballer een vriend van mijn jeugdtijd een eerlijke en bescheiden jongen. Zeynep: mooie jonge dame met kennis waar ze ook een kennis is. Dit alles paste perfect om hun 2 te shotten in een totaal andere concept en stijl!

Na een lange organisatie was het ons allen gelukt om te vliegen naar Venetië waar we ons fotoshoot konden uitvoeren. Het was een eer voor mij om zo een grote internationale pre wedding shoot te organiseren en te documenteren. Als een fotograaf heb ik alle verantwoordelijkheid gekregen om dit in elkaar te krijgen. en dit was zeker niet makkelijk te organiseren.

Ik een een week eerder een dagje naar Venetië gevlogen. Zo heb ik in één dag meer dan 20km gewandeld in Venetië om alles te bezichtigen en de composities te bedenken.

Als resultaat kun je een deel van onze shoot hier bezichtigen.

God bless them and may the love be with them forever and ever.

Custom Field

Lorem ipsum dolor sit amet

Date

7 oktober 2013

Category

Pre wedding

Tags

destination wedding, dream wedding, real wedding, Venice Pre-Wedding Shoot, venice wedding