Jülide & Oguzhan | Paris
originele en creatieve bruidsreportage/trouwfotografie door een prijswinnende, ervaren en kwalitatieve fotograaf.
trouwfotograaf,bruidsfotografie,bruidfotograaf,trouwreportage,bruidsreportage,goede fotograaf voor trouw,trouw fotograaf,fotograaf,trouwen,trouw,bruid,bruidegom,trouwfotograaf in limburg,beste trouwfotograaf in limburg,beste trouwfotograaf in Belgie,trouwfotograaf limburg,trouwfotograaf belgie,bruidsreportage limburg,bruidsreportage belgie,wedding photographer Belgium, pre wedding fotograaf, after wedding fotograaf, pre wedding fotoshoot, buitenland trouwfotograaf, huwelijlk fotograaf, kwalitatieve trouwfotograaf, jong, spontaan, enthousiast, fotograaf, bridal shoot
43
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-43,stockholm-core-2.3.2,vcwb,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-27501

Jülide & Oguzhan | Paris

Check out our work

Jülide & Oguzhan | Paris

Paris is a good idea!

 

Julide & Oguzhan zijn jonge, knappe koppel van Limburg. Toen Oguzhan mij vroeg om een originele pre-wedding shoot te organiseren, wist ik meteen Parijs te vinden, want Parijs is altijd een goed idee. Dit was mijn eerste pre-wedding shoot in buitenland en wat was dat zo spannend maar ook vermoeiend!

We waren 's morgens om 6u vroeg vertrokken vanuit Heusden-Zolder. Na een rit van 4u kwamen we aan in ons hotel en zijn we meteen begonnen met onze voorbereidingen. De bruid en bruidegom kleedden zich om en ik maakte mijn technische voorbereiding.

Na de voorbereiding zijn we dan richting Eifel toren gegaan om daar de start te geven van onze onvergetelijke dag. Vervolgens hebben we richting La Louvre een museum ontdekt met een mooie tuin en architectuur, waarna we later naar La Louvre zijn aangekomen.

Onze dag eindigde rond 20u , ik was doodop maar het was de moeite waard.

Hopelijk vinden jullie dit ook mooi.

 

Date

7 oktober 2013

Category

Pre wedding