Portfolio Tags dream wedding
originele en creatieve bruidsreportage/trouwfotografie door een prijswinnende, ervaren en kwalitatieve fotograaf.
trouwfotograaf,bruidsfotografie,bruidfotograaf,trouwreportage,bruidsreportage,goede fotograaf voor trouw,trouw fotograaf,fotograaf,trouwen,trouw,bruid,bruidegom,trouwfotograaf in limburg,beste trouwfotograaf in limburg,beste trouwfotograaf in Belgie,trouwfotograaf limburg,trouwfotograaf belgie,bruidsreportage limburg,bruidsreportage belgie,wedding photographer Belgium, pre wedding fotograaf, after wedding fotograaf, pre wedding fotoshoot, buitenland trouwfotograaf, huwelijlk fotograaf, kwalitatieve trouwfotograaf, jong, spontaan, enthousiast, fotograaf, bridal shoot
-1
archive,tax-portfolio_tag,term-dream-wedding,term-132,stockholm-core-2.3.2,vcwb,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-27501

Archive

Zeynep & Alper

Oh wat past deze koppel zo bij elkaar!

Alper een succesvolle prof voetballer een vriend van mijn jeugdtijd een eerlijke en bescheiden jongen. Zeynep: mooie jonge dame met kennis waar ze ook een kennis is. Dit alles paste perfect om hun 2 te shotten in een totaal andere concept en stijl!

Na een lange organisatie was het ons allen gelukt om te vliegen naar Venetië waar we ons fotoshoot konden uitvoeren. Het was een eer voor mij om zo een grote internationale pre wedding shoot te organiseren en te documenteren. Als een fotograaf heb ik alle verantwoordelijkheid gekregen om dit in elkaar te krijgen. en dit was zeker niet makkelijk te organiseren.

Ik een een week eerder een dagje naar Venetië gevlogen. Zo heb ik in één dag meer dan 20km gewandeld in Venetië om alles te bezichtigen en de composities te bedenken.

Als resultaat kun je een deel van onze shoot hier bezichtigen.

God bless them and may the love be with them forever and ever.