Award
originele en creatieve bruidsreportage/trouwfotografie door een prijswinnende, ervaren en kwalitatieve fotograaf.
trouwfotograaf,bruidsfotografie,bruidfotograaf,trouwreportage,bruidsreportage,goede fotograaf voor trouw,trouw fotograaf,fotograaf,trouwen,trouw,bruid,bruidegom,trouwfotograaf in limburg,beste trouwfotograaf in limburg,beste trouwfotograaf in Belgie,trouwfotograaf limburg,trouwfotograaf belgie,bruidsreportage limburg,bruidsreportage belgie,wedding photographer Belgium, pre wedding fotograaf, after wedding fotograaf, pre wedding fotoshoot, buitenland trouwfotograaf, huwelijlk fotograaf, kwalitatieve trouwfotograaf, jong, spontaan, enthousiast, fotograaf, bridal shoot
21776
page-template-default,page,page-id-21776,stockholm-core-2.3.2,vcwb,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-27501

Award

 

Aan het einde van 2010 nam ik deel aan een fotowedstrijd in Gent (België). Het hele concept draaide rond Istanbul omdat deze prachtige stad dat jaar door het Europees parlement werd verkozen als de Culturele Hoofdstad van Europa.

Tussen maar liefst 120 deelnemende fotografen over heel België kwam mijn ingezonden foto op de eerste plaats terecht. Het was een grote eer, een echte euforische belevenis om te horen dat ik deze fotowedstrijd gewonnen had. De prijs was natuurlijk ook mooi meegenomen.

Dit was ook een soort van duwtje in mijn rug en het deed me realiseren dat ik hiermee verder moest gaan. De motivatie was er voorheen ook, maar deze succeservaring verhoogde het nóg meer! Hierbeneden kan je twee interviews bekijken met Belgische nieuwsbladen, namelijk het Belang van Limburg en Zaman.