21636
page-template-default,page,page-id-21636,select-theme-ver-9.3,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_

Fotografie op high-end niveau

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”22564″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]

 

Met fotografie op high-end niveau wil ik de absolute perfectie and “magazine look” uithalen en voorschotelen aan mij koppels.

Trouwen, is de meest memoriabel dag van je leven en je droomt je heel leven lang op dat unieke en speciale dag. Wanneer je op internet of in krantenwinkels de bekende tijdschriften of boeken over trouwdag kijkt, zei je altijd naar jezelf dat je op een dag op dat zelfde niveau of wijze fotoreportage wilt.

Tot nu toe heb ik ieders zijn of haar droom reportages waargemaakt dankzij mijn detail ogende shoots en photoshop afwerkingen. Ik volg wekelijks de bekende tijdschriften, online e-learnings, en volg de laatste trendset fotografen op staande voet zodanig dat ik aan mijn koppels de nodige kwaliteit kan geven. Verenigde Staten is de leidinggevende markt over trouwreportages, het is voor mij ook belangrijk dat ik als fotograaf de leidinggevende markt volg en constant up-to-date blijf.

Bekijk even de trouwreportage van je ouders. Zijn deze nog dezelfde als ons huidige tijd ? Wil jij ook op deze manier gefotografeerd worden ? … Wanneer je hierover even stilstaat, zal je meteen merken dat jouw fotograaf ook up-to-date moet blijven en jouw eisen en wensen waar maken.

Als een jong, spontaan en enthousiaste fotograaf weet ik en kan ik makkelijk de laatste trends volgen en schaaf ik mezelf regelmatig makkelijk bij.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]