10 Redenen om mij te boeken
originele en creatieve bruidsreportage/trouwfotografie door een prijswinnende, ervaren en kwalitatieve fotograaf.
trouwfotograaf,bruidsfotografie,bruidfotograaf,trouwreportage,bruidsreportage,goede fotograaf voor trouw,trouw fotograaf,fotograaf,trouwen,trouw,bruid,bruidegom,trouwfotograaf in limburg,beste trouwfotograaf in limburg,beste trouwfotograaf in Belgie,trouwfotograaf limburg,trouwfotograaf belgie,bruidsreportage limburg,bruidsreportage belgie,wedding photographer Belgium, pre wedding fotograaf, after wedding fotograaf, pre wedding fotoshoot, buitenland trouwfotograaf, huwelijlk fotograaf, kwalitatieve trouwfotograaf, jong, spontaan, enthousiast, fotograaf, bridal shoot
21784
page-template-default,page,page-id-21784,stockholm-core-2.3.2,vcwb,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-27501
  1. Een goede fotograaf moet creatief en in een stijl werken dat jullie als eindresultaat willen. Wil je meer romantischer, humoristisch of journalistieke reportage hebben ? Al deze stijlen zijn mogelijk bij mij!
  2. Met ondertussen meer dan 5 jaar ervaring in fotografie, kan ik alle omstandigheden de perfecte resultaten behalen. Omdat trouwreportage een stressvolle en tijd innemende proces is, kan ik dankzij mijn ervaring omgaan met zulke situaties. Denk bv. aan de speciale momenten dat gebeurt op jullie trouwdag?! Je zou niet willen dat uw fotograaf deze speciale momenten mist en zich of haarzelf kwijtspeelt in jullie dag.
  3. Ik leg momenten vast dat u niet kan zien of mist. Ik maak het mogelijk om zulke momenten dan naderhand te herbeleven. Alles loopt zo snel op uw speciale dag, daarom kan ik met mijn creatieve geest prachtige resultaten leveren.
  4. Jullie hoeven niet urenlange trouwshoot of reportage te organiseren, zelfs in korte tijd kan ik met een goede planning professioneel werk uitleveren.
  5. Ik ben een professional met een amateur ziel. Dit betekent dat ik mijn taak zie als een uitdaging, daarom focus ik enkel en alleen op jullie verhaal en laat ik mezelf inspireren uit de mooie gebeurtenissen van jullie dag.
  6. Elke gebruikte accessoires, details en kleinste emotie expressies worden goed vastgelegd. Zodanig, dat als u over 20 jaar later nog eens terug kijkt naar uw album, kunt u dit allemaal goed herbeleven.
  7. Ik gebruik professionele Canon fotomaterialen. Niet enkel mijn materiaal is up-to-date maar ook mijn kennis en ervaring in software schaaf ik elke dag bij. Zo kan ik mijn foto’s in elke mood en scenario bewerken en retoucheren.
  8. Ik ben flexibel! Wilt u uw bruiloft of trouwshoot in buitenland organiseren? Geen probleem! Met mijn reeds internationale pre wedding reportages, kan ik in elke omstandigheden met jullie meereizen.
  9. Verhaal vertellende reportages, waar je in een oogopslag je hele dag kunt herbeleven.
  10. Ik ben een prijswinnende jonge spontane en enthousiaste fotograaf. Jullie wensen zijn mijn inspirerende bronnen.

IMG_0067